Optredens (diabolo) @ de Parade ’07

Ja echt waar, ik heb op  dé Parade gestaan! Okee, ik moet toegeven, je kon me niet vinden in de programmaboekjes. Sterker nog, waarschijnlijk wisten de organisators van de Parade er niks vanaf. Maar dat doet weinig af aan dit verhaal 😉

Het zat namelijk zo. In juli ’07 bezocht ik met een aantal vrienden de parade. Na een tweetal voorstellingen, een overheerlijk broodje pom en een stuk of wat biertjes (Hmmm, Brand Urtyp!) was het geld wel ongeveer op. Juist op dat moment komen we langs de tent van Rob en Emiel, inmiddels bekend van de nieuwe Uri Geller show. Hun act “de man die weet” had vorig jaar zo veel indruk gemaakt, dat we graag naar binnen wilden!

Gelukkig had ik mijn diabolo’s meegenomen. Als een razende ben ik daar gaan diabolo’en om geld op te halen, met succes! Binnen 15 minuten had ik zo’n 25 euro opgehaald, genoeg om een kaartje te halen voor mijn drie vrienden. Rob en Emiel nodigden mij uit om als hun voorprogramma op te komen treden. Niet alleen die avond, maar ook tijdens de rest van de Parade, die nog een week in Amsterdam zou staan! Omdat ik gewoon moest werken kon ik drie dagen langskomen. Drie dagen lang heb ik mensen kunnen vermaken met mijn diabolokunsten 🙂

Ik heb hun show rond de 10x gezien, maar heb nog steeds geen flauw idee hoe ze doen wat ze doen… verbazingwekkend!

Benieuwd naar de kunsten van Rob en Emiel? Kijk dan hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.